Jeltsje, Sepkje en Laura beklimme de Mont Ventoux!

21 oktober 2014

Jeltsje, Sepkje en Laura sille de Mont Ventoux beklimme. Mar wêrom eins? Sy fytse de berch op foar de stifting Make a Memory, hjirûnder lêst watfoar stifting as dit no eins is.

Voor wie?

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 24 weken (zwangerschap) tot en met zestien jaar.  

Met een landelijk netwerk van ruim 140 professionele fotografen worden thuis of in het ziekenhuis foto’s gemaakt. De ouders ontvangen kort daarna een boekje met vijf afdrukken en een dvd met alle foto’s in hoge resolutie.
De foto’s  bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies. De fotografen werken belangeloos en hun werk onderscheidt zich in positieve zin technisch en inhoudelijk van de foto’s die ziekenhuispersoneel en ouders zelf kunnen maken.

Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’s van Make a Memory. Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten.
Bij het contact met ouders en het toesturen van de foto’s wordt maximale privacy gewaarborgd.
Make a Memory is dag en nacht bereikbaar en streeft naar een dagelijkse 24-uurs inzetbaarheid van fotografen.

« terug

 

 


© Muziekvereniging Harmonie Weidum e.o. | Privacy verklaring